13 februari 2020 De cursus bridge van start.

Don en Koosje Mannem gaan 16 cursisten het bridge leren. We wensen de deelnemrs veel succes.

Algemene Ledenvergadering 2020

Impressie van onze algemene leden vergadering, die 12 februari werd gehouden. Ruim 50 leden waren aanwezig. Na het officiële gedeelte konden we nog 1 1/2 uur genieten van een optreden van Mia Dekkers, de troubadour uit Overloon. Heerlijke conferences en liedjes in ons mooie Oost Brabantse dialect.

Kerstviering 19 december 2019, samen met KBO Centrum

Op deze dag heeft weer onze traditionele kerstviering plaats gevonden. Dit jaar was er geen heilige mis, maar een kerstoverweging, gevolgd door een heerlijk diner en een prachtig toneelstuk door het seniorentoneel uit Mill. Deze bracht de kerstgedachte op een uitstekende wijze naar buiten. De vernieuwde opzet kunnen we als geslaagd beschouwen. Meer foto’s via hermanusth@gmail.com

De Kerstman op bezoek bij het koersbal

De Kerstman is onze koersbalafdeling niet vergeten. Op 17 december kwam Hij weer eens een kijkje nemen. Het bezoek werd zeer op prijs gesteld door onze koersballers en het was nog gezellig ook!

Dansavond 23 november 2019

Het was het weer zover. Een heerlijke avond, met muziek van toen, in MFA De Valuwe. Ruim 80 aanwezigen konden genieten van de muziek van Houston Alley. Dansen of gewoon zitten luisteren en zwelgen naar de tijd, dat Rock & Roll nog heel gewoon was. Maar ook andere hits, uit die tijd, werden gespeeld. Men vond het voor herhaling vatbaar en dat gaan we ook zeker doen in 2020!

Het jaarlijkse Rik- en Jokertoernooi zaterdag 28 september 2019

Ons jaarlijkse Rik – en Jokertoernooi zit er weer op. Ruim 55 personen hebben heerlijk gekaart en diverse deelnemers gingen met een prijsje naar huis! Ook danken wij de vrijwillgers voor hun medewerking aan deze geslaagde middag. We hopen volgend jaar weer op zo’n geslaagd toernooi!!

De uitslag:

Rikken: 1. Henk Lamers 131 punten2. Hans van Boekholt 105 punten
3. Wim Jaspers 87 punten

Jokeren: 1. Mevr. R. Wijckmans 90 punten2. Bets van Kempen 86 punten
3. Nellie van Gemert 41 punten.

Fifties & Sixties dansavond 14 september

Ondanks de tegenvallende opkomst, is deze avond een geweldig feest geweest. ruim 40 personen hebben heerlijk gedanst en genoten van de muziek. De band Maxpoint speelde nummers zoals Het Dorp van Wim Zonneveld maar ook van The Rolling Stones.  Wij, als KBO, ontvingen veel complimenten over deze avond! Ook de Wijktv De Valuwe heeft opnames gemaakt van deze avond. (zie andere kolom)

Ontmoetingsdag 12 september 2019

Onze KBO afdeling heeft, i.s.m. KBO Centrum, op 12 september, de traditionele ontmoetingsdag gehouden.
Ruim 70 leden waren aanwezig. Na het openingswoord van de voorzitter van het centrum, werd er heerlijk genoten van een lekkere lunch. Daarna een optreden van “Kneut”. Heerlijke Hollandse liedjes en een vette mop er tussendoor. Wethouder Hendriks nam in de pauze het woord en het thema was eenzaamheid onder de ouderen. Na het optreden werd de omgekeerde bingo gespeeld, Er waren mooie prijzen beschikbaar gesteld door enkele Cuijkse winkeliers. De voorzitter van KBO Cuijk Noord sloot de middag af en eenieder ging tevreden naar huis. KBO Cuijk Noord bedankt de organisatie voor deze geslaagde middag.

Voor meer foto’s, neem dan contact op met: hermanusth@gmail.com

WET AVG

Deze wet, die waakt over onze privacy, heeft ook gevolgen voor het maken en publiceren van foto’s.

Men heeft UITDRUKKELIJKE TOESTEMMING nodig, om foto’s te maken van personen en/of privé eigendommen, en deze vervolgens openbaar te maken.

Foto’s van algemeen belang, dus bijvoorbeeld overzichtsfoto’s, en foto’s, die vallen onder de vrije nieuwsscharing, zijn wel toegestaan.

Ons bestuur heeft er voor gekozen om drie- a vier algemene foto’s te publiceren per activiteit. Dit, om discussies te voorkomen. Daarnaast zal een klein verslagje gepubliceerd worden.

Wij respecteren de richtlijnen, die beschreven staan in de wet AVG.

Hopelijk heeft u begrip voor ons standpunt.

Goede vrijdag 10 april 2020

Op deze dag hebben diverse alleenstaande ouderen in De Valuwe bezoek gehad van Esther Kersten en Nevzat Karakus. Zij hebben hen blij gemaakt met een zonnebloem en iets lekkers. Ook onze KBO afdeling heeft zijn medewerking aan dit initiatief verleend

Klik op Video

Filmpjes van wijktv De Valuwe

Om een schermvullend beeld te krijgen, dient u op het vierkantje onder het filmpje te drukken, nadat u deze heeft aangezet. Om terug te gaan drukt u op het icoontje met de 4 pijltjes.